Vizita Preafericitului Parinte Patriarh Daniel 6 mai 2012

Pelerinii care au vizitat duminică aceasta Mănăstirea Caraiman din Buşteni şi monahii care se nevoiesc aici s-au bucurat de vizita Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Preafericirea Sa a ţinut un cuvânt de învăţătură, în care a desluşit înţelesurile duhovniceşti ale Evangheliei Duminicii Slăbănogului.
Tâlcuind Evanghelia rânduită de Biserică pentru a fi citită în Duminica a IV-a după Paşti, în care este relatată vindecarea slăbănogului de la scăldătoarea Vitezda, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a vorbit despre suferinţa cauzată de boală, despre modul în care trebuie să ne raportăm la ea şi motivele pentru care oamenii au de suportat diferite boli.
La final, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a oferit cărţi de cult stareţului mănăstirii, părintele David Petrovici, alături de care s-a aflat şi fostul stareţ al sfântului aşezământ monahal Gherontie Puiu.
Credincioşii prezenţi ieri la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Caraiman au primit iconiţe în semn de binecuvântare de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.


« inapoi
Cazare si masa credinciosi
Manastirea Caraiman dispune de 100 locuri de cazare, impartite in trei corpuri de cladire.
Fiecare camera este dotata cu baie proprie.
detalii
Organizare de conferinte si training-uri
La Manastirea Caraiman se pot organiza conferinte, training-uri si alte evenimente cultural educative.
Dispunem de:
detalii
Ajutor pentru constructia Manastirii
detalii
Trinitas TV
Trinitas TV
Radio TRINITAS
Radio TRINITAS

Evenimente