Vizita Preafericitului Parinte Patriarh Daniel 12 iunie 2011

Dupa ce a sfintit Biserica Manastirii Sfanta Treime din Busteni, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a vizitat duminica, 12 iunie 2011, in jurul orei 19:30, Manastirea Inaltarea Sfintei Cruci - Caraiman unde a fost intampinat de obstea manastirii.

Patriarhul Romaniei l-a felicitat pe Parintele David Petrovici, Exarhul pentru zona de munte a Arhiepiscopiei Bucurestilor si staretul Manastirii Caraiman, dar si pe Parintele Gherontie Puiu, pentru lucrarile desfasurate la complexul monahal.

De asemenea, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a daruit pentru biblioteca Manastirii Caraiman cele trei volume dedicate autocefaliei Bisericii Ortodoxe Romane: 'Autocefalia: libertate si demnitate', 'Autocefalie si responsabilitate', 'Autocefalie si comuniune'. Sute de credinciosi din Busteni si din imprejurimi au participat la Manastirea Sfanta Treime din localitate, la Slujba de sfintire a paraclisului manastirii. Aceasta a fost oficiata de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii ortodoxe Romane, insotit de un sobor de preoti si diaconi.


« inapoi
Cazare si masa credinciosi
Manastirea Caraiman dispune de 100 locuri de cazare, impartite in trei corpuri de cladire.
Fiecare camera este dotata cu baie proprie.
detalii
Organizare de conferinte si training-uri
La Manastirea Caraiman se pot organiza conferinte, training-uri si alte evenimente cultural educative.
Dispunem de:
detalii
Ajutor pentru constructia Manastirii
detalii
Trinitas TV
Trinitas TV
Radio TRINITAS
Radio TRINITAS

Evenimente